ÅRSMÖTET 2022…

…kommer skjutas fram några veckor. Restriktionerna har visserligen hävts men styrelsen tänker att smittspridningen för det automatiskt inte ger med sig. Nytt datum blir lördagen den 26 mars klockan 14:00 i Roma bygdegård. Efter årsmötesförhandlingarna håller Ulf Palmenfeldt ett föredrag om folktron i Gustafs diktning. Varmt välkomna!

Årsmöte 2021

ÅRSMÖTE 2021 äger rum lördagen den 10 juli 2021 klockan 17:00 vid Norrlanda Fornstuga. Välkommen!

Välkommen att stanna kvar efter årsmötet för Sommarkväll vid Fornstugan som börjar klockan 18:00. Underhåller med musik och kåser gör Berra Alvengren, Julius Alvengren och Tommy Pettersson. 60 kr entré.

Årsmöte 2020

Välkommen till Gustaf Larsson Sällskapets årsmöte torsdagen den 5 mars 2020 klockan 18:00 i Roma bygdegård. Efter sedvanliga årsmötesförhandlingar serveras kaffe till självkostnadspris. Därefter berättar Ing-Marie Tellström om skaffare, deras arbetsuppgifter och roll.

Sommarkväll vid fornstugan 2016

Julia_kularÅrets sommarträff ägde som vanligt rum den 10 juli vid Norrlanda Fornstuga. Ordförande Annelei Adolfsson hälsade välkommen varvid Lars-Ulle Gadefors läste en dikt och berättade om dess tillkomst. Kvällens huvudnummer var Julia Westberg från Alva som sjöng och spelade harpa. Julia som är utbildad folksångare vid Musikhögskolan i Malmö bjöd på eget och andra material. Kvällens höjdpunkt var nog när Jula kulade och de kor som gick i närheten satte full fart mot Fornstugan. Om de inte varit inhägnade så hade de gjort oss sällskap bland byggnaderna!

Sommarkväll i Norrlanda kyrka 2015

Fredagen den 10 juli arrangerades den traditionella sommarkvällen i Norrlanda. Dock var vädret inte det bästa, så i stället för Fornstugan var kyrkan platsen för programmet som framfördes.

Ordförande Annelie Adolfsson började med att hälsa alla välkomna. Osborne Nyström läste ett par av Gustafs dikter, och spelade tillsammans med Berra Alvengren ett par visor.

Stefan Haase berättade sedan om resan till Island 1977 som han gjorde ihop med Gustaf Larsson, Gustafs fru Erika, Stefans sambo Helen samt Erik W Ohlsson. Stefan berättade målande om det isländska landskapet och humoristiskt om de strapatser de var med om.

Sophie Malmros på sång och Charlie Östborn på gitarr avslutade kvällen med ett fint och varierat program.